Stage lopen bij PGZ


PGZ International is van oudsher een groothandel in Doe-Het-Zelf producten en Tuin. Inspelend op de marktveranderingen in de retail hebben wij ons business model verbreed van traditionele groothandelsfunctie naar een full-service dienstverlener door aan een Omni-Channel-platform te bouwen voor zowel klanten als leveranciers.

 

Wij bieden talloze services en concepten die voor zowel de klant als de leverancier de kosten verlagen en waarde toevoegen in de logistieke keten van vandaag en morgen. Kiezen voor een baan bij PGZ is kiezen voor een vooruitstrevend groeibedrijf met een ‘hands-on’ mentaliteit.

 

Bij PGZ

  • hebben wij onderlinge samenwerking hoog in het vaandel. Dat moet ook wel, aangezien PGZ een heel scala aan mogelijkheden vermarkt en iedereen met zijn/haar specifieke expertise en ervaring er aan bijdraagt om de klant tevreden te stellen. Elkaar opzoeken en ook elkaar uitdagen om samen tot het uiterste te gaan voor onze klanten, dat is hoe wij graag werken binnen PGZ. Daar horen ook onze kernwaarden betrouwbaarheid, transparantie en flexibiliteit bij. Op elkaar kunnen bouwen, informatie met elkaar delen, snel inspelen op veranderingen kenmerkt ons.

Stage vacatures


PGZ heeft een sterke positie in de Beneluxmarkt met circa 150 miljoen euro omzet en 230 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd te Houten en de andere vestigingen bevinden zich in Wommelgem (België) en Roden (Groningen).


Bekijk hier onze stage vacatures:


Per januari 2018 zijn we op zoek naar: