PGZ-logo-FeederOne

VACATURE

PGZ International, met hoofdkantoor in Houten (NL), fungeert als holdingmaatschappij voor PGZ Retail Concept en Feeder One en is actief op de internationale doe-het-zelf-, tuin en professionele markt. Het bedrijf heeft distributiecentra in Roden (NL) en Wommelgem (België).

Feeder One is een logistieke dienstverlener die de fijnmazige distributie en opslag van A-merken en private labels verzorgt voor de doe-het-zelf-markt. De afzet in deze markt heeft te maken met seizoenspatronen en  invloeden. In verband met de te verwachten seizoensdrukte zijn wij voor ons distributiecentrum in Roden op zoek naar een aantal tijdelijke

 

MAGAZIJNMEDEWERKERS / ORDERPICKERS VOOR FULLTIME of Parttime t/m augustus / september

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders aan de hand van een handscanner en het verzendklaar zetten van deze orders.

Ben je enthousiast, gemotiveerd, nauwkeurig en kun je zelfstandig maar ook goed in teamverband functioneren? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV zo spoedig mogelijk naar Feeder One B.V., Oosteinde 16, 9301 ZP, Roden t.a.v. Ies van Rij of mail naar i.vanrij@feederone.eu.

Voor meer informatie kun je ook bij hem terecht: 088-6600036.