Overname logistiek


De complexiteit van logistiek neemt alsmaar toe. Er komen steeds meer producten op de markt en de consument wil deze ook steeds sneller hebben. Technologie en logistiek spelen een belangrijke rol in dit proces van marktgerichte specialisatie. Deze complexiteit vereist specialistische kennis die vaak niet binnen de eigen organisatie aanwezig is en te duur is om zelf te ontwikkelen. Uitbesteden wordt dan al snel een interessante optie.


Bij ons kunt u een deel of uw gehele logistieke uitvoering uitbesteden. U focust op verkoop en productie, PGZ doet de rest. Allereerst kunt u denken aan het uitbesteden van fysieke activiteiten, zoals transport en/of opslag. Met het uitbesteden van voorraadbeheer tot aan de bezorging en eventuele retournering, nemen we u een heleboel zorgen uit handen. Wij streven naar de laagste ketenkosten door volumes van meerdere opdrachtgevers te bundelen waardoor er geen lege kilometers worden gereden.

 

Daarom kiest u voor PGZ:

 

  1. Laagste ketenkosten: ‘Samenwerken is efficiënter’
  2. Ontzorging: wij verzorgen de voorraadplanning, distributie, administratie, facturatie etc.
  3. Transparantie: u betaalt alleen de diensten die u gebruikt; Pay-Per-Use. Onze tarieven zijn vooraf bekend.
  4. Flexibiliteit: onze korte time-to-market stelt uw nieuwe producten binnen een paar weken beschikbaar voor de consument
  5. Performance: hoge uitlevergraden = hoge beschikbaarheid = minder ‘nee-verkopen’ = meer sales


Naast het uitbesteden van uw fysieke logistieke activiteiten kunt u bij ons ook uw gehele logistieke operatie uitbesteden. Wij zijn voorzien van actuele logistieke en data systemen waardoor u real-time inzicht heeft in alle stadia van uw orders, voorraden en uitleveringen. Hierdoor blijft u nauw betrokken bij de operatie.

Meer weten?

Stel hier uw vraag!

    Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement lees jij hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

    Wommelgem_magazijn