DONe platform


Er gebeurt veel in de retail. Wereldwijd worden platformen en netwerken steeds belangrijker in de retailwaardeketen. Oude businessmodellen zijn niet meer bestendig voor de toekomst. Het businessmodel van de toekomst in DIY en PrO biedt grensoverschrijdende vormen van ‘samenwerken‘ om de taart te vergroten in plaats van kruimels van elkaar af te snoepen. Die nieuwe filosofie legt eerder de focus op het creëren van meerwaarde voor het vakgebied in plaats van kortingsoorlogen te voeren. Van conflict naar synergie dus. 


Maar de weg naar een nieuw businessmodel ligt bezaaid met nogal wat hindernissen waaronder voorraadbeheer, logistiek, productdata en foto’s, big data intelligence en technologie om er maar enkele op te sommen. PGZ heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een innoverend concept (DONe) die het digitaal tijdperk toegankelijk maakt voor alle spelers in het vakgebied.


DONe, de DIY Omnichannel Navigator (e-commerce) is een digitaal platform waarmee zowel retailers als leveranciers stapsgewijs hun OmniChannel invulling snel en eenvoudig kunnen opstarten of verder uitbreiden. DONe biedt de mogelijkheid om uw eigen gevulde webshop (denk aan productdata, orderlevering aan consument, verwerken van retouren en financiële clearing) te voorzien met een onbegrensd assortiment (Longtail) en logistiek.


Meer weten? Lees hier ons recent verschenen artikel over DONe in Publimat News.

DONe-logo

Omnichannel


Uw klanten oriënteren en kopen online. Uw eerste stap is dus zorgen dat u goed online bereikbaar en vindbaar bent. PGZ helpt u daar graag mee.
Bekijk onze voorbeeld webshop op https://uwlogohier.be/


Geef mij meer informatie over:

Bekijk wat ons platform voor u als retailer kan betekenen!