INTRODUCTIE

Welkom bij PGZ International

PGZ International is sinds 2006 de holdingmaatschappij voor PGZ Retail Concept en Feeder OneInspelend op de marktveranderingen in de retail is PGZ getransformeerd van traditionele groothandel naar een full-service dienstverlener. PGZ biedt naast ontzorging van full-service retailconcepten de service van onafhankelijk logistieke dienstverlener voor fijnmazige distributie aan DHZ-, Tuin- en PROF-ketens in de Benelux.

Onze concepten en diensten worden onder andere gebruikt door A-merkleveranciers, retailers in de DHZ- en tuinsector, bouwmaterialenhandelaren en E-commerce organisaties. Door samenwerking en transparantie zorgen we voor de laagste ketenkosten in combinatie met een hoge leverperformance!

ONS VERHAAL

PGZ Retail Concept

PGZ (Retail Concept) heeft een uitgebreid assortiment aan producten in de Doe-Het-Zelf, Tuin- en Profsector. Vind hier de verschillende merken die we aanbieden.

Feeder One BE

PGZ biedt middels haar dochteronderneming Feeder One de service van onafhankelijk logistieke dienstverlener voor fijnmazige distributie aan DHZ-, PROF-ketens en E-commerce organisaties in België.

Feeder One NL

PGZ biedt middels haar dochteronderneming Feeder One de service van onafhankelijk logistieke dienstverlener voor fijnmazige distributie aan DHZ-, PROF-ketens en E-commerce organisaties in Nederland

WERKEN BIJ PGZ

PGZ is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in Nederland (Houten of Roden) en België (Wommelgem).

PGZ International & Feeder One (NL)
De Molen 23, 3994 DA Houten
T +31 30 60 85 600
Feeder One (BE) & PGZ Retail Concept
Koralenhoeve 25, 2160 Wommelgem
T +32 33 553 880
Magazijn Afleveradres – Feeder One (NL)
Oosteinde 16, 9301 ZP Roden
T +31 88 66 00 000